easyweb
szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | Hírlevél | video | english


B.BOOM KISMAMA DIVAT | JOGI NYILATKOZAT  

Jogi nyilatkozat

A www.bboom.hu weboldal(aka)t (a továbbiakban: Weboldal) a Babszem Kereskedelmi Kft. (1221 Budapest, Baross u. 16.) (a továbbiakban: Babszem Kft.) üzemelteti. A Weboldalra való belépéssel a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a Weboldalnak.

Védjegyekhez és szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

A b.boom kifejezés a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala nyilvántartásában a Babszem Kft. javára lajstromozott szó- és ábrás védjegy. A www.bboom.hu, a www.kismamatrend.hu, a www.mamalicious.hu, a www.kismamaov.hu, a www.igykerekavilag.hu domainek a Babszem Kft. javára bejegyzett domain nevek. Ezen jogvédett nevek vagy a hozzájuk a megtévesztésig hasonló nevek illetve kifejezések harmadik személyek által történő bármilyen használata a Babszem Kft. jogait sérti, melynek elhárítása és kárának megtérítése érdekében a Babszem Kft. kész minden szükséges jogi lépést megtenni.

Felelősség-kizárás

A Babszem Kft pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért a Babszem Kft. nem vállal felelősséget. Az elhelyezett (ingyenes vagy fizetett) hirdetések nem tükrözik a Babszem Kft. vagy a Babszem Kft. tulajdonosainak, munkatársainak véleményét. A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.
A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a Weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Babszem Kft. nem felel.
A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Babszem Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül a Babszem Kft. az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

Adatvédelem:

Az Ön személyes adatainak védelme a Babszem Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A Weboldal tartalma és linkelése

A Weboldalon található tartalom, illetve a Weboldal egésze a Babszem Kft. szellemi tulajdonát képezi, és a Babszem Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.
A Weboldal egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezedre mentheted vagy kinyomtathatod, ám ebben az esetben sem válsz jogosulttá a Weboldal így többszörözött részének a továbbhasználatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára. Nem vagy jogosult továbbá a lementett Weboldalról a jelen Jogi nyilatkozatra és adatvédelmi politikára utaló link eltávolítására. A fentiektől eltérni csak a Babszem Kft-vel kötött írásbeli szerződés alapján lehet, és arra kizárólag a Babszem Kft-vel szerződő fél jogosult. Ezen feltételek megsértése esetén a Babszem Kft a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.
Amennyiben saját weboldaladon a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást (Link) kívánsz elhelyezni, azt kizárólag a következő feltételek betartása mellett teheted meg:
1. A Weboldalra utaló linket a kódjában tartalmazó weboldalnak (Linkelő Weboldal) tartalmaznia kell a B.boom logóját (Logó) [ez ügyben kérjük keresse Matheidesz Dórát a dora@bboom.hu e-mail címen];
2. a Linkelő Weboldal a Logónak sem méretét, sem megjelenítését nem módosíthatja;
3. a Link kizárólag a Weboldal tartalmára mutathat, a tartalom többszörözése, másolása vagy frame-ek (illetve egyéb keretek) használata nem lehetséges;
4. a Linkelő Weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a Babszem Kft. javasolja, vagy egyébként támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását;
5. a Linkelő Weboldal nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt a Babszem Kft. és a Linkelő Weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a Babszem Kft-ről;
6. a Linkelő Weboldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy a közízlést sértő tartalmat.

Ezen szabályoktól eltérni csak a Babszem Kft-vel kötött (pl. bannercserékre vagy hirdetési illetve együttműködési kampányokra vonatkozó) írásbeli megállapodás alapján lehet, és arra csak a Babszem Kft-vel szerződő fél jogosult.
A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a Babszem Kft. jogosult a Weboldalra mutató Link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.
A Babszem Kft. fenntartja a fenti jogi nyilatkozat egyoldalú megváltoztatásának jogát. A változtatás a honlapon való közzététellel lép életbe.

 
   
   
   
   regisztráció
 szállítási feltételek