easyweb
szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english


B.BOOM KISMAMA DIVAT | AKTUALITÁSOK ÉS HÍREK B.BOOM KISMAMA DIVAT | AKTUALITÁSOK ÉS HÍREK

Stylist szemmel: légy büszke a pocakodra!

MARTINECZ ANDREA stylist, divattanácsadó gyakran ad tanácsokat baba-mama magazinoknak és kismama divatmagazinoknak egyaránt. Az alábbiakban Andrea megosztja veled ötleteit, tanácsait, hogy Te is a legelőnyösebb kismama ruhákat válaszd életed ezen különösen fontos szakaszában...

Terhesen nem csak fantasztikusan érezheted magad, de fantasztikusan is nézhetsz ki. Sok kismamát megijeszt, hogy megváltozik a teste, az alakja: melleid megnőnek, a vállad szélesedhet, és nem utolsó sorban, a pocakod napról napra nő. De végre nem fontos, hogy elrejtsd, eltakard gömbölyödő hasadat. Most nem kell a lapos hasra törekedni! Élvezd a pocakodat, minél nagyobb, annál jobb! És mutasd is meg bátran!

tovább >>

Nagyon szeretnél még egy szuper heal tank topot? Mi most, karácsony előtt megajándékozunk egy ilyen fantasztikus felsővel. Vásárolj nálunk egy new amona farmert és ajándékba adunk mellé egy fekete, fehér vagy dirt színű heal tank topot!*

December 1. és 23. között, 5000.- ft feletti bankkártyás vagy utalásos webes rendelés esetén a futárdíjat a b.boom állja!

Decemberben, szombatonként este 7 óráig vár Téged a Lövőház utcai b.boom!

Végre Pesten is, a Baross utcában, b.boomkismama divat üzlet! Az I.sz női klinikával szemben, megnyitottuk legújabb b.boom kismama divat üzletünket, ahol óriási választékkal és rendkívüli nyitási kedvezményekkel várunk Téged is! Ha októberben a baross utcai b.boom boltban váltod ki első törzsvásárlói kártyádat, akkor a bri farmer 8490 forint helyett 6490 forintért a Tiéd lehet.*

Gyere Te is el az új b.boom-ba!

CÍm: Budapest, VIII. Baross u. 48.

térkép megtekintéséhez kattints ide!

Toppok, szoknyák, business és alkalmi ruhák, outlet részleg! Gyere és nézz körül a pesti b.boom kismama divat üzletben!

Facebook játékunk és egyben a 30.000 forintos b.boom vásárlási utalvány nyertese: Micskó Zsuzsanna! Gratulálunk! 

Gyere szülőszoba látogatásra! Elindult a b.boom virtuális szülőszobája, melyben mindent megtalálsz, amit tudnod kell, mielőtt a kórházi szülőszobán találod magad. Konkrét tanácsokkal, ötletekkel, trükkökkel segítünk Neked a kismamaság heteiben. Hetente személyreszóló hírlevelet küldünk, hol is tartasz és milyen konkrét teendőid vannak az adott héten. A b.boom szülőszobán megtalálhatod kismamatársaidat is, láthatod ki szül Veled egy időben, egy kórházban és ugyanannál az orvosnál.

Nekünk fontos, hogy felkészült és csinos kismama legyél, ezért a b.boom kismama divatnál kedvezményekre beváltható pontokkal jutalmazzuk a b.boom szülőszobai aktivitásodat. Októberben minden héten más-más termékre válthatod be összegyűjtött pontjaidat. Elsőként, október 1-től 7-ig egy csodás kismamaszoknyát ajánlunk, fantasztikus áron: 9990 Ft helyett 40 % engedménnyel, azaz 5995 Ft-ért a tiéd lehet. Ehhez persze pontokra is szükséged lesz: ha összegyűjtesz 200 pontot, akkor kaphatod meg ilyen kedvező áron.

 

 

Ajándékozz kétszer életet gyermekednek! A Cord Blood Center jóvóltából most minden kedves vásárlónk egy egyedi akcióban vehet részt! Ha vásárlásnál kitöltöd a nyereményszelvényt,  részt vehetsz a havonkénti sorsoláson, ahol 1db ingyenes tárolást nyerhetsz vagy egyet az 5db 50.000 forintos kedvezményes tárolásból. A további részleteket megtudhatod a b.boom boltban!

Tudtad, hogy az várandós anyák fogainak és fogínyének állapota a baba egészségét is befolyásolja? Tudtad, hogy a különböző fertőzések terhességi komplikációkat is okozhatnak? A b.boom-nak fontos, hogy ne csak csinos, de egészséges is legyél, igy mostantól  különleges kedvezménnyel kedveskedünk Neked! Partnerünkkel, a DENTUS fogorvosi rendelővel együttműködve ingyenes állapotfelmérést és kedvezményes fogtisztítást ajándékozunk régi és új törzsvásárlóinknak! Gyere be hozzánk és megtudhatod a részleteket!

Már nálunk is megvásárolhatod a legújabb technológiával kidolgozott Dr.Browns cumisüvegeket és tartozékokat. Garantáltan segít a baba hasfájását elkerülni, erről többet megtudhatsz itt.
Nálunk keresd a b.boom boltban, vagy a weben a kiegészítőknél!

A KISMAMA RUHATÁRA

A mai modern kismama nem riad vissza a lehetőségtől, hogy kismama ruhatárat alakítson ki magának. Sőt, nagy élvezettel látogat el a kismama boltokba és kutatja a neki megfelelő ruhadarabokat. Ő ugyanis tudja, nem átvészelni kell a csodás 9 hónapot, hanem kiélvezni és megélni minden pillanatát. Bátran és büszkén jön-megy a világban és lelkesen zsebeli be a csinos kismamáknak járó elismerő tekinteteket és bókokat.  Tovább >>

KEDVEZMÉNY! 

Örömmel értesítünk, hogy ha 50.000 Ft felett vásárolsz a webshopban akkor a b.boom átvállalja a szállÍtási költséget!

 

 


  

 
   
   
   
   regisztráció
 szállítási feltételek