easyweb
szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | Hírlevél | video | english


B.BOOM KISMAMA DIVAT | RÓLUNK  

Az élet nem áll meg, mert babát vársz… de milyen ruhákban töltöd el ezt a különleges 9 hónapot? Mit fogsz felvenni, mikor a pocaktól már nem férsz a normál ruháidba?

Ezt a kérdést nekünk könnyű megválaszolni! A b.boom-ot 2008. márciusában azután nyitottuk meg, mert mi magunk és barátnőink sokasága is reménytelen köröket futott kényelmes, divatos, mondhatni normális kismama-farmer után. Egyszer csak megtaláltuk, és most már Neked is elérhető ez a kényelem!

Az elmúlt években a b.boom tovább bővítette kínálatát, sőt 2010-ben nyitottunk második bolrtunkat a Baross utcában. Még változatosabbá tettük kollekciónkat és az ország egyik legjobb kismamaruha bolthálózatává váltunk, ahová a kismamák terhességük idején és a szoptatás alatt is betérnek, hogy ruhatárukat divatos és praktikus darabokkal bővítsék.

Hitvallásunk: a nőknek nem kell feladniuk stílusukat és egyéniségüket terhességük idejére sem. Továbbra is csinosak és divatosak maradhatnak egyre gömbölyödő pocakjukkal. A b.boom csapata azt a feladatot vállalta, hogy mindig üdítően modern kollekciót állít össze.

Ruháinkat úgy válogatjuk, hogy egymással jól kombinálhatóak legyenek, és változatos stílust képviseljenek. A kínálat darabjai az aktuális divattrendeket képviselik; praktikusak, jó minőségűek és egyáltalán nem mellékesen: megfizethetőek. Ruháinkat a kifutók szezonális trendjei inspirálták, egyedi stílust képviselnek és okosan kidolgozott részleteikkel pedig tökéletesen igazodnak a kismamák változó alakjához.

Célunk, hogy inspiráljuk és magabiztosságukban megerősítsük a kismamákat, akik nem csak babájuknak, hanem maguknak is a legjobbat akarják. 

Tudjuk, hogy nagy pocakkal nem kellemes a boltokat járni. Szeretnénk a vásárlást megkönnyítetni azzal, hogy online boltunkban bemutatjuk aktuális kollekciónkat. Sőt, webáruházunkban mindig találhatók különleges akciók, ahol nagyon kedvező áron vásárolhatóak meg ruháink. Azoknak a kismamáknak, akik pedig a bolti nyitva tartás alatt nem tudnak ellátogatni hozzánk, lehetővé tesszük, hogy előzetes időpont-egyeztetés után, a nyitvatartási időn kívül is vásárolhassanak nálunk.

Boltunkban tapasztalt, kedves és segítőkész munkatársaink tanácsot adnak vásárlóinknak, és segítenek kiválasztani vevőinknek a számukra legelőnyösebb ruhákat.

Az elmút években már az is örömmel tölthet el minket, hogy visszatérő kismama vásárlókat üdvözölhetünk a bboom-ban. Szájról szájra terjed jó hírünk, és nagyon sok várandós ajánl minket barátnőinek és családtagjainak. Külön öröm számunkra, hogy számos híres kismama is rendszeres vásárlónk lehetett. Hogy csak párat említsünk: Hámori Gabriella, Goike Nóra, Péterfy Bori, Janics Natasa, Lila Füge (Havas Dóra), Majoros Hajnalka, Barsi Zuzsi, Mészáros Antónia, Görög Zita, Jakupcsek Gabriella, Boros Kriszta, Ditz Edit, Jordán Adél, Váczi Eszter, Oszter Alexandra, Erős Antónia, Holló Márta, Marsi Anikó, Rezes Judit, Hajdú Andrea, Haumann Petra, Peller Mariann, Instakismama és Lilu is a b.boom-ban találták és találják meg a kényelmes, divatos kismamaruhákat és kiegészítőket.

Szenvedélyesen valljuk, hogy ruháink fantasztikusak és arra törekszünk, hogy minden hónapban újabb és újabb darabokkal, jó minőséggel és pénztárcakímélő megoldásokkal várhassuk a kismamákat. 

Örömmel tölt el minket, hogy vásárlóink életének egyik legfontosabb és boldogabb szakaszának részei lehetünk.

b.boom, így kerek a világ

Sokan és sokat írnak rólunk, nézd meg itt

 

 
   
   
   
   regisztráció
 szállítási feltételek