easyweb
szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | Hírlevél | video | english


   

Hámori Gabriella, közkedvelt színésznő is a b.boom-ot választotta várandósága alatt, sőt még a szoptatás időszakában is.

A fotót készítette: Karoly Tuszinger Photography

  

Szoptatás Világhete kampány  UNICEF Magyarország

InstaKismama blogger is előszeretettel választotta a b.boom kismamaruháit.

    

Goike Nóra divattanácsadó és egy Kismama blog (...nemcsak Kismamáknak!) tulajdonosa is a többször viselt b.boom  kismamaruhákat.

https://hu.pinterest.com/goikenono/style-by-nono/

   

Janics Natasa, háromszoros olimpia bajnoknő is
b.boom  kismama!

Nők Lapja 2011. július

Natasa ezen a képen jolen maxi ruhát visel!

 

 

 

 

 

 

 

Meglepetés Magazin 2011. június

Natasának remekül áll a cate rövid ujjú blúz, fehér heal tank topal és new amona farmerral. Igazi csinos b.boom kismama! 

 

 

Görög Zita ezen a képen egy bboom-ban vásárolt selyem ruhát visel

Megfizethető és divatos: b.boom

femina.hu

"Egy olyan kismama boltról álmodott, ahol nem arról szól minden, hogy jó sok pénzért nagy lepelbe csavarjanak, esetleg kantáros farmert húzzanak rád vagy óriás virágmintás, csíkos, szuperszínes topokat kínálgassanak neked csak azért, mert most egy kicsit megváltozott az alakod. Ebben a boltban igazi, divatos ruhákat lehet kapni olyanokat, amilyeneket még a baba után is szívesen felvennél, de főleg, amiben kismamaként is nagyon csinosnak érzed magad. Mert pont olyanok, mint a rendes ruháid, csak éppen elfér bennük a hasad."

lila füge

 

"A Lövőház utcában nyílt a napokban a B.BOOM kismama bolt, ahol amúgy is egymás hegyén-hátán vannak a mamaboltok, kész szerencse, nem kell ólomsúlyokkal döngetni kilométereket. Mi konkrétan a neten találtuk meg, mert lehet náluk interneten vásárolni, ami egyrészt nagy királyság, másrészt viszont közel nem biztos, hogy bálna testünket próba nélkül felékesítenénk, de a kényelem nagy úr, mint tudjuk. És igen, végre esélyegyenlőség jut a vidéken élő mamáknak is, postán érkezik a pesti ruha!"

PORONTY

nekünk írták:

Kedves Tulajdonos! Ma voltam először a Lövőház utcai üzletében. Szerencsésen vásároltam is. :) (1 fehér poló és egy farmer, ajándék bandázzsal) Az eladó nagyon-nagyon kedves és segítőkész volt. A legjobb választás! Már csak ezért érdemes lett volna benézni, mert nagyon kevés üzletben ilyen kedvesek. ÉS azt gondolom, hogy pont ez az időszak, amikor olyan ruhákat "kell" vásárolni ami nehéz ügy, mivel új, mások a méretek és tényleg szükség van a segítségre. Itt megkaptam. Gratulálok!
Remélem még sokszor vásárolhatok ilyen környezetben. Üdvözlettel, B. Kata

Kedves bboom! Köszönöm szépen, a Sanita térdnacit is megkaptam, tökéletes, nagyon tetszik, nem csalódtam, és az "s"-es méret pont jó  lett!  És köszönöm a segítőkész hozzáállást mindenhez, biztosan vevőtök maradok!   Üdvözlettel: Niki

Kedves B.boom! Elöször is engedjétek  meg, hogy megköszönjem azt a figyelmességet, kedvességet, segítséget, amit tőletekl kaptam és kapok!A ruháitok fantasztikusak, és külön öröm, hogy kényelmesen, itthonról intézhetjük a vásárlást.... Enikő, Eger

Szeretném megköszönni neked/nektek a segítséget. Sikerült pénteken megvennem nálatok az eltett téli kabátot. NAgyon szuper, párom odáig volt érte, még egy fehér felsőt is beszereztem nálatok. Imádjuk mindketten:))))
Köszönöm még egyszer.
További szép napot!
Ui.: dícséretek tömegét kapom a nálatok vásárolt ruhákra, pulcsikra. Kata

Kedves Bboom!
Elmentünk ma a kislányommal a ruháért (először nem akartam elindulni vele,
gondoltam nem annyira neki való program, de nem bírtam ki:)), és jól tettem, nagyon tetszett a ruha a kislányomnak is, nagyon nagyon szuper, köszönöm Bboom!
Ráadásul, ha jól tippelem olyan fazon, amit szülés után is tudok hordani!
üdv.
Gergely Linda

Kedves Webshop!

A mai napon átvettem az általam megrendelt termékeket. Nagyon örültem,
mertpont minden olyan, amilyennek képzeltem. Méretileg és fazonilag is KITŰNŐ!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, biztosan fogom ajánlani kismama
ismerőseimnek.

Szép estét!

Szlovák Emese

 

júniusi Haszon Magazin

riportot adtunk egy internetes portálnak: gazdagmami.hu

áprilisban nálunk forgatott az m1 Stílus c. müsora

ízelítőül b.boom ruhák a Kismama magazinban 

2010 március elsején, hétfőn reggel a b.boom az RTL-KLUB "CSAK CSAJOK" műsorában szerepelt. A beszélgetés témája a tavaszi kismama divat volt, nézd meg Te is! VIDEO

 

 

 
   
   
   
   regisztráció
 szállítási feltételek