easyweb
szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english


B.BOOM KISMAMA DIVAT | SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK  

Rendelést csak írásban fogadunk el. Telefonon leadott rendelésnél is szükséges egy e-mailt küldeni a termékek pontos nevéről, a rendelt méretről és színről valamint a kézbesítési adatokról.

Webshopunkban a megrendelt áruról először egy automatikus visszaigazolást kapsz, amely arról tájékoztat, hogy rendszerünk fogadta a rendelést. Miután feldolgoztuk rendelésedet, egy visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben pontosan láthatod, a termékek  listáját és a szállítási költséget.

Leadott rendelést a visszaigazoló üzenetet követően 8 órán belül lehet lemondani írásban vagy telefonon.

A megrendelt ruhákat futárral küldjük házhoz, csomagjainkat a DPD kézbesíti! Ezért fontos, hogy olyan címre kérd a kézbesítést, ahol napközben tartózkodsz. Minden esetben add meg telefonszámod, hogy a futár el tudjon érni!

Kézbesítés várható ideje:

- utánvétes küldeménynél a rendelést követő 2-3 munkanap
- utalás esetén a banki jóvájáírást követően 2-3 munkanap

Kézbeítés költsége:

- 40.000 ft feletti webes rendelés esetén Magyarország egész területén átvállaljuk a  szállítási  költségeket!
- utánvétes küldeménynél 2050 ft
- utalás esetén 1550 ft

- személyes bolti átvétel 0 ft (ha ezt jelölöd meg, kérünk, hogy minden esetben jelezd a megjegyzés rovatban melyik boltunkban szeretnéd átvenni a csomagot. Személyes bolti átvétel esetében 3 munkanapn belül kérünk vedd át rendelésedet!)

Csomagodat megrendelheted pick-pack futárszolgálattal is. Ez esetben az ország bármelyik Immedio, Relay, OMV, PlayersRoom, Playmax, SportsFactory és más üzletébe kérheted a szállitást. A szállítási költség így kedvezőbb, utánvétes vásárlás esetén 920 Ft, bankkártyás vagy előre utalás esetén 770 Ft. Átvételi pontra történő kézbesítésről bővebben itt olvashatsz.

A kézbesítési költség minden esetben a  vásárlót terheli.

b.boom kismama divat ...így kerek a világ

garancia:

ha nem tetszik a szín, nem jó a méret,vagy nem erre gondoltál:

A ruhák a vásárlástól számított 2 héten belül visszacserélhetőek*! Fontos azonban, hogy a ruhát eredeti állapotában juttasd vissza hozzánk, tehát a címkét ne vágd le vagy ki belőle! Csak azokat a ruhákat tudjuk visszacserélni, amelyeket még nem hordtál, nem mostál kis és amelyekről nem vágtad le vagy ki a címkét! Fehérneműt sajnos nem áll módunkban visszacserélni.

Fontos, hogy az eredeti csomagolást minden esetben érdemes megőrizni, mert ha minőségi panasszal élsz, akkor a termékekkel és számlával együtt ezt is vissza kell küldeni részünkre!

* csere esetén a szállítási és/vagy postaköltség a vásárlót illeti, a  szállításiköltségét a számlán feltüntetjük, az árut utánvétellel küldjük.


 

 
   
   
   
   regisztráció
 szállítási feltételek