szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

 Indul a kockahasasodás – 72,3 kilóról - 3. lépés a kockahas felé

2011-09-28

A mai nappal nekikezdtem a fogyásnak! Agyban már mindenképpen, étrendileg is mondhatjuk, egyéb fronton még csak a tervek vannak. De legalább tervek vannak. A könnyebb fele kipipálva, mert annyit azért haladtam, hogy bejelentkeztem életem első fogyasztására. Igen, felhívtam egy helyet és időpontot kértem! Nem sokat tudok még róla, csupán hogy kedves és emberközeli a honlapjuk, nem kell a parkolásért fizetni és hogy az első alkalom tovább tart mert ’felmérik az állapotomat’. Ezt ki is fejtették, de igazából ezt megspórolhattuk volna, mert most csupa stressz vagyok. Meg fogom tudni a testzsír százalékomat, amiről eddig azt se tudtam hogy van és a BMI-t, amiről mindenhol lehet olvasni ezért amikor ez elhangzott úgy éreztem tudom miről van szó. De a fogyasztandó területek körterületét is meg fogják mérni.

Itt egy pillanatra, na jó, pár napra elment a kedvem a dologtól mert én nem akarom tudni a testzsír százalékomat! Undorítónak gondolom és tudom hogy nem lesz jó az eredmény, szóval inkább ezt a lépést kihagynám. A hájak körterülete annyira nem riaszt vissza, de miután testem jelenleg nem a legjobb barátom, ezért nem biztos hogy lelkes leszek amikor centiméterekkel körbevesznek. Látom magamat bugyiban állva a kedves helyen és nem érzem a komfortot. Mi van akkor, ha én vagyok a legdagibb kuncsaft és csupa magát ducinak látó vékonyságok sorakoznak majd csak a szalonban? Ha azt mondják, hogy bocs, veled nem tudunk mit kezdeni? Vagy ha megszólják a bugyimat, a fazongyantámat, ami ráadásul a mindeközben zajló bölcsis beszoktatás miatt már nem is nevezhető annak? Mi van ha nem szimpi a csaj, vagy esetleg nem is csaj lesz? Szóval parázok, no. Tiszta pillanataimban tudom, hogy ezek abszurd feltételezések. Lehet, hogy csak nem akarok szembesülni a valósággal?

Ugyanakkor várom a kezelést és azt hogy milyen is lesz. Annyit tudok, hogy ultrahang és nyirok kezelést fogok kapni amitől beindul a fogyás. Nagyon optimista vagyok e téren és egyfajta kényeztetésnek gondolom ezt. Ott fekszem egy ágyon és valami kis bizgentyűvel masszíroznak, rezegtetnek, simogatnak, kényeztetnek miközben olvad le rólam a zsír. Közben meg lesz időm megbarátkozni a gondolattal, hogy nem lesz ám vacsora, maximum egy kis lightos saláta.

Sajnos ma még bukdácsoltam a vacsora mentesség frontján. Sajnos komoly harcba keveredtem egy szalámis szendviccsel. Történt ugyanis hogy a gondosan elkészített friss fehérkenyérre pakolt szalámis szendvicset senki nem ette meg. Ki meg nem lehet dobni, mert hogy pick szalámit nehogy már a szemétbe dobjak. Így aztán megettem, amitől most jókora lelkiismeretfurdalásom van, mert tulajdonképpen így semmi értelme nem volt annak hogy előtte nem vacsoráztam semmit csak egy kis salátát.

A listámon már csak egy valami maradt: a legnehezebb dolog. A fitness terem vagy futás. A hétre mindenképpen be kell iktassak legalább 1 sportot. 60 perc mozgást írok elő és nincs menekvés.

A következő részt itt olvashatod.

Címkék:
fogyókúra, sport
easyweb