szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

 6. lépés: Új barátnők és antipatikus társaságok 70,9 kg, vagyis +0,4 az előző héthez képest. De erre is van teóriám!

2011-10-19

Harmadik hete nyomom a fogyni akarok projektet. Most mintha nem lenne látványos a változás, bár én belülről érzem a testemet ahogy alakul, de a kilók nem akarnak lemászni. A héten esedékes lesz egy centiméterezés, hogy megnézzük, hogy alakul a körfogatom.

Amióta naponta egy elfoglaltságot a fogyásom jegyében töltök, sok mindennel találkoztam és sok mindenkivel megismerkedtem. Doryu még mindig szabin van, ezért egy másik lányra bízott vasalásilag, akivel összehaverkodtunk. Amíg rólam olvad a zsír, ő beszámol élete mélyebb és magasabb pontjairól.

 

Sok párhuzamot látok az ő és az én életem között, pedig tök mások vagyunk. Asszem szimpatizálunk egymással. Vagy csak eltöltjük az igen időigényes zsírolvasztás idejét. Volt már szó családról, szépségről, mű cicikről és munkáról, de a többi vendéget még nem sikerült leinfóznom, pedig milyen izgi lenne tudni egy-két pletykát. Mert hogy olyan béna is volna kukán ott feküdni miközben kivasalja a narancsbőrömet az elpídzsível és azt is nehéz volna csak bólintással elintézni, hogy meddig bírom az imitált izomösszehúzásokat.

Aztán ott van a torna, ami nagyon nem az én világom. Mármint nem a torna maga, az igen, egyre jobban élvezem, a minap olyan mérhetetlen fogyási vágy fogott el, hogy rögvest két órát is lenyomtam. No, akkor hálás voltam minden korábban fitnessteremben eltöltött percért. Mert hogy a sztep lépések már bonyolódnak, de még kb. tudom követni őket, az órák intenzitása nő, a tempó gyorsul én meg izzadok mint a ló és örülök, hogy vannak izmaim csak éppen hosszú szabadságon voltak (ja nem, ennek nem örülök). A hely maga viszont szörnyűséges. Megállapítottam, hogy úri p…a vagyok én ehhez a helyhez, fintorgok a penetrális izzadságszagra, zúgolódok ha tömeg van az öltözőben és idegesít, hogy még egy vizes palack sem fér a csap alá. A közönség a legsokkolóbb számomra. Izomagyak a javából, aztán feltűnik az auchan pénztárosa, akivel aztán együtt ugribugrizunk. Vajon ő is felismer?

És hogy sikerekről is beszámoljak, eljött az elmúlt három hét fénypontja is: majdhogynem én voltam a legvékonyabb a zsírégető órán. Sőt, az öltözőben olyanokat láttam, amit még sosem. Megjött az önbizalmam! Bár tudom, hogy nem a világ legkövérebbjeihez képest kell soványnak lennem, hanem magamhoz képest. Viszont nem tudok szimpatizálni az odajáró közönséggel és a lány aki az egyik majd betojok órát tartja is idegesítően jól néz ki, (ezért nem is a kedvencem ez az óra, de erről már írtam), de élvezem ahogy ég a zsír és miután ekkor van babysitter, hát ekkor járok és akkor meg ez a csaj tartja az órát. Ez van. Viszont elszánt vagyok és rögtön duplázok! Mert fogyni akarok.

A baj csak utána jön, megérkezik a farkasétvágy és ha eddig kívánós voltam akkor most ölni tudnék bármilyen kajáért. Doryu azt mondja sport után még egy órát éget a szervezet és lehet enni, főleg fehérjét. Hát én ilyenkor főleg mindent meg tudnék enni, lehetőleg sokat. Hát küzdök, no. És a kilók meg azért nem mentek hirtelen le – mondom én – mert a zsírom izommá alakul és az nehezebb. Ugye?

Mondanom sem kell, a fotó illusztráció. Az aero kick box órával még nem mertem próbálkozni...

7. lépés a kockahas felé

Címkék:
fogyókúra, sport
easyweb