szülőszoba | shop | új kollekció | rólunk | kapcsolat | partnerek | video | english
logo
 

 Mindig kell egy kabát...

2013-10-16

Biztos tapasztalod magadon Te is, hogy terhesen kevésbé vagy fázós. Régen én állandó jégcsap kéz-láb voltam, mindig és mindenhol tudtam fázni – aztán kismamaként mindez egy csapásra megváltozott. Jóval több vér csörgedezik ereidben és talán a hormonok is neked dolgoznak, pontosabban fűtenek. Ez persze azért nem jelenti azt, hogy sosem fogsz fázni és semmilyen meleg holmira nem lesz szükséged, de jobb tudnod, hogy mivel kismamaként előbb lesz meleged, mint hogy fázzál, ne gondolkozz nagyon vastag kabát vásárlásán, inkább ügyelj a réteges öltözködésre. A süvöltő szelet és hóesést viszont csak egy igazi téli kabáttal tudod megoldani, tehát kabát kell, mert nem biztos, hogy a férj sídzsekijében szeretnél kigömbölyödni. Az nem annyira vonzó, bárki bármit is állít.

A b.boom az idei télre is többféle kabáttal készül. Azoknak, akiknek fontos az elegáns megjelenés, válasszanak egy csinos szövetkabátot. A lou bélelt kabát fekete-fehér halszálka mintás, cipzáras és patentos záródással, derekán övvel. A rosa egy gyapjú kismamakabát, aminek nagy gallérja felhajtható, vagy oldalra gombolható, ujjánál passzéval.
A steppelt pufi kabátok nem csak melegek, de nem eresztik át a csapadékot sem, ezért a legnagyobb hidegben és havazásban is megállják a helyüket. Ha hosszú fazont szeretnél, akkor ajánljuk a temptations padded, a sensation vagy a kit down kabátokat. Mindegyiknek megtalálod a rövid változatát is, ha a dzseki fazont kedveled inkább. Ezeknek a fazonoknak széles, felcipzárazható gallérja van, ami megóv a széltől és hidegtől egyaránt.

A kabát, ami egyesíti magában a pufi kabátok melegségét és a szövet kabátok eleganciáját az a camper kismamakabát. Elegáns, csinos, derék résznél széles övvel, nagy zsebekkel és legombolható, szőrmével díszített kapucnival.

Minden kabát kifejezetten kismamák számára készül, ezért nem túlzottan meleg és nem is túl vastag. Amúgy is bálnaméretűnek érzed magad, hát még ha egy pufi kabátot húznál magadra. Valószínű meg sem bírnál benne mozdulni, beleizzadnál és kényelmetlenül feszengenél. Inkább a vékonyabb kabát alá vedd fel a hosszú kötött kardigánodat, ha úgy érzed nem elég meleg.

Amikor kabátot választasz, arra gondolj, hogy nem csak a terhességed alatt tesz majd jó szolgálatot. Az a jó hírünk van, hogy ezekben a kabátokban a babahordozás is megoldott. Ameddig elöl hordozol (mint tudjuk befelé), addig ezek a kabátok babádat is jó melegen tartják. De van még jobb megoldásunk: a tikka padded kismamakabát egy különleges, kettő az egyben kabát, hiszen ha a kicipzárazható betétet kiveszed, akkor várandósságod után is évekig tudod viselni majd.

Használd ki a nagy kabát választék adta lehetőségeket a b.boom-ban (ameddig még lehet). Most még van miből válogass, mindenki megtalálhatja a neki valót. Ne hezitálj sokat, nem viccelünk, amikor azt mondjuk, hogy a téli kismamakabátodat most kell beszerezni, mert ha túl sokat dilemmázol a kedvenc darabodat elviszi más. Esetleg nem találsz már megfelelő méretben vagy színben olyat, amilyet elképzeltél. És hát nem ülhetsz egész télen a fűtött lakásban...

Címkék:
ősz, divat
easyweb