Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

5 dolog, amit édesanyaként megtanulsz tökélyre fejleszteni

Anyaként számos képességedet mesteri szintre fejlesztheted, olyanokat is, amit korábban el sem tudtál volna képzelni. Lehet, hogy kismamaként ez hihetetlennek tűnik de biztosítalak: egy idő után magad is rá fogsz jönni, hogy apró főnököd szuper kiképzést biztosít neked, aminek hasznát fogod venni az élet minden területén. Lássunk néhányat!

 

1. Megtanulod beosztani az idődet

Egy kisbaba érkezése óriási lecke az élet minden területén. Az időbeosztást tekintve biztosan! Hamar megtanulod, hogy ha szeretnéd, hogy magadra is jusson időd, el tudd végezni a kötelezettségeidet és még a pihenésre is maradjon, okosan kell gazdálkodnod. Meglátod, hogy viszonylag rövid idő alatt te leszel a társaságban a szervezés mestere! Nem kizárt, hogy először áldozatnak érzed majd a hajnali kelést és a korai lefekvést de hidd el: rengeteg dolgot el tudsz végezni egyetlen nap alatt és nem is olyan rossz, ha gyönyörködhetsz a hajnali fényekben, igaz? (És a csend… a csend arany!) 


2. 5 perces smink? Nem gond!

Te is azok közé tartozol, akik imádnak a fürdőszobában bíbelődni és addig keverni az alapozókat, amíg el nem éred a tökéletes árnyalatot az arcbőrödhöz? (Igen, én vagyok ez a lány, nem szégyellem!) 

Nos, az első gyermekem (aki ordított mindenhol és mindenkinél, aki nem én voltam) megtanított arra, hogy 15 és 5 perc alatt is lehet vállalható nappali sminket készíteni! Rájöttem, mi az ami egy átlagos játszótéri délelőttre teljesen felesleges és kifejezetten értékelni fogod azokat a napokat, amikor ennél többet szentelhetsz magadra, csak úgy. Nincs több késés elhibázott tusvonal miatt, és ezt a jövendőbeli főnököd is értékelni fogja! 


3. Comfy is the new black

Valljuk be: mi nők, szeretünk jól kinézi. Ugyanakkor, hazudnék, ha azt mondanám, hogy gyerek mellett pontosan annyi időd, lehetőséged és egyáltalán, energiád marad az öltözködéssel foglalkozni, mint azelőtt. 

Aggodalomra azonban semmi ok: hamar kitapasztalod, hogy egy egyszerű farmer-tornacipő kombó is lehet olyan, hogy igazi Cosmo lánynak érzed magad benne!
Viszlát tűsarok, hello kényelmes és menő szettek! (ui: A tűsarok azért jó lesz, amikor randizol a pároddal 😉 Otthon is ér felvenni!)


4. Gyakorlott döntéshozóvá válsz

Az anyaság napi szinten számtalan döntés meghozatalára kényszerít minket. 

Természetes, hogy az ember a legjobbat akarja a gyermekének és ez a felelősség a választásainkra is rányomja a bélyegét! 

Ahogy telnek múlnak a hónapok, rutinossá válsz a kutatásban, mindent alaposan körüljársz és megfontolsz mielőtt rábólintasz - ez egy olyan képesség, ami kifejezetten hasznos lesz a munkában! 


5. Kommunikáció mesterfokon 

Nem is hinnéd, hogy egy totyogó milyen kommunikációs kihívások elé tud állítani! 

Ha rá tudsz venni egy kétévest aki nem akar elindulni otthonról, hogy mégis hagyja el a házat, egy irodai meeting sem fog megizzasztani! Elképesztő lelkesítő beszédet tudsz majd tartani a spenótról, mindezt úgy, hogy a picikéd is megértse és a végén örömmel kanalazza a zöld főzeléket. 

Felnőtt kapcsolataid kommunikációjában is változást hozhat a szülés utáni időszak: kevesebb idő marad játszmázásra, sejtelmes utalásokra. 

Teret nyer az őszinte, egyenes beszéd: akár a kedvesedről, akár a barátaidról van szó, időt és energiát spórolhatsz meg magadnak és nekik is, ha nyíltan kimondod amit érzel és az aktuális hangulatodról is mesélsz. 

Hasonlóan vicces, könnyed témákért kövesd az Instagram oldalunkat is: 

 

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online