Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

Miért döntöttem a boltbezárás mellett

Megosztom Veletek, hogy miért döntöttünk az átmeneti boltbezárás mellett (a webshop továbbra is üzemel!❤️) 

Többször próbáltuk összeszámolni, hogy az elmúlt 12 év alatt hány kismamával találkoztunk a b.boom üzleteiben és vajon hány b.boom kisbaba született már.

Nincs lehetetlen
Sosem jártunk sikerrel. Azt viszont meg tudjuk számolni, hogy ez alatt az idő alatt hány olyan alkalom volt, hogy nem tudtunk kinyitni. Hát egy sem. Mert eddig minden helyzetre volt megoldásunk, bármilyen akadály is ágaskodott előttünk, le tudtunk küzdeni. Sőt, még a megoldásokra is egész büszkék vagyunk, hiszen kellett hozzá egy csomó kreativitás, hit, erő, bátorság és jószerencse. Azt hiszem a mostani akadállyal nem akarunk szembe menni. Elfogadjuk a helyzetet és továbbra is hittel, erővel, bátorsággal és szerencsével felvértezve várjuk a végét.

A döntés
Önként döntöttünk az üzletek bezárásáról, mert úgy gondoltuk, hogy ezzel tehetünk a legtöbbet értetek és magunkért. Hisszük, hogy ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy hamarabb vagy jobban átvészeljük a járványt. Tudjuk, hogy minden nehéz helyzet után elérkezik a pillanat, amikor értelmet nyernek a dolgok. Biztosak vagyok abban, hogy a mostani elcsendesedés, otthonokba való visszahúzódásnak is meg van a jó része. A boltbezárás minden szempontból fájdalmas döntés volt, de tudjuk, hogy idővel beigazolódik, hogy ez volt a helyes és a legjobb, amit tehettünk. Nagyon sok türelemre, kitartásra és szeretetre lesz szükségünk, hogy a következő bizonytalan időszakot végig csináljuk. Nem könnyű bizakodónak és lelkesnek maradni. A rögtönzött home office-ból nagyon sajnáljuk, hogy üzleteinkbe most nem tudtok eljönni, a gyönyörű kismamaruhák között válogatni és a kedvenceket felpróbálni.

Fáj a szívünk, hogy a nagy gonddal összeállított kismama ruha kollekciónk egy raktárban várja a nyarat, ameddig újra meg nem nyithatjuk előttetek az ajtót. Viszont nagyon örülök, hogy ilyen sokan vagytok velünk és mellettünk. Biztatnálak Benneteket, hogy osszátok meg velünk ti is a pillanataitokat, ezzel is fenntartva a kismama közösséget, amit mi már most nagyon hiányolunk. Eddig minden napunk Rólatok szólt, most furcsa lesz, hogy nem találkozunk.

Tipp: Rendeljetek online, hogy tényleg ne maradjon senki sem kényelmes kismamaruha nélkül. Ha megakadtok, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., hívjatok, keresettek minket, hogy segíthessünk.

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online