Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

Top 3 tipp kismamáknak

Abban a pillanatban, amikor megtudod, hogy kisbabád lesz, egy másik univerzumba lépsz. Hirtelen mindent meg szeretnél tudni a várandósságról, a szülésről, az új élethelyzetről.

Hamar elérsz a végtelennek tűnő beszerzési listádhoz, ami ezer és egy kérdést vet majd fel. A választ a már gyerekes barátnőiden túl a google-tól várod, de hamar rátalálsz majd a többi kismamára is, akik hasonlóan tanácstalanok. És most már itt vagyunk mi is. Ebben a posztban abban segítünk, hogy 3 kedvenc kismama terméket bemutatunk Neked, hogy elsőre rátalálj az igazira. Több mint egy évtizede foglalkozunk kismamákkal, naponta kapunk visszajelzéseket és persze mi magunk is több terhességen vagyunk túl. Ezek alapján készült a lenti top 3 lista Nektek, várandós kismamák. Fogadjátok szeretettel!

varrásmentes bugyi - bboom.hu

 

varrásnélküli ruhadarabok

Eddig is biztosan találkoztál az ilyen tulajdonsággal rendelkező ruhákkal, de főleg a fitness terembe hordtak őket. Most ezen egy kicsit változtass és vezesd be ezeket az anyagokat a kismama ruhatáradba. Hidd el, a folyamatosan változó méreteidhez a legkényelmesebb és abszolút kedvenc a varrásnélküli kismama topok, leggingsek, melltartók és bugyik lesznek. Azon kívül, hogy nagyon nyúlik és ezért biztosan mindig és minden hasméretre jók lesznek, egy csomó egyéb előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek. Személyes kedvencem, hogy mosás után gyorsan szárad, ezért nem kell egész hétre való készlet, pár váltás darabbal kényelmesen el leszel még akkor is, amikor az újszülött babád mellett nem lesz időd a mosógépet se beindítani. Ezeknek az anyagoknak elég egy gyors meleg vizes öblítés is. Másik szuper képessége a varrásnélküli anyagnak, hogy nem veszít a színéből. A fekete tényleg fekete marad, a színes pedig színes. A fehérre ügyelj viszont, mert az a legkényesebb. Jó tudnod, hogy ezeknek az anyagoknak ellenségük a tépőzár, az érdes felület és egy idő után bolyhosodásra hajlamos. Hasonlóan viselkedik mint a harisnya, ha lyukat ejtessz rajta, elkezd futni a szál.

szoptatós párna- bboom.hu


kismama és szoptatós párna 

Növekvő hasad egyre nagyobb részt kíván a körülötted lévő térből és egyre nehezebb lesz megtalálnia a kényelmes testhelyzetet. Se hanyat, se oldalt nem lesz igazán jó érzés a fekvés, hason már ugye rég nem lehet aludni. Ahelyett, hogy a család díszpárnáit tömködnéd magad köré, javasoljuk a kifli alakú kismama párnát. Amikor válogatsz, figyelj arra, hogy a benne lévő töltet ne adjon hangot, a huzata levehető és mosható legyen és ne köss kompromisszumot a megjelenését illetően. Olyat üss le, amelyiknek a mintája és színe tetszik, és amelyik a nappaliban is jól mutat majd. Hidd el, sok helyet foglal majd, mindenütt ott lesz és sokat fogod nézni.

 

 kismama farmer-bboom.hu

 

kismama farmer 

Az elmúlt évtizedek alapruhadarabja egyértelműen a farmernadrág. Szinte mindenkinek van legalább egy farmerja, és persze sokunknak van sok farmerja. Amikor kismama vagy, akkor talán ez az első, amit le kell cseréljél, mert még a legalacsonyabbra szabott nadrágban sem fog elférni a pocakod. Egy szabály van: a legjobbat kell megvenni. Aki egyszer már mellé nyúlt, az tudja, hogy milyen kényelmetlen egy rosszul szabott kismamanadrág. Biztosak vagyunk abban, hogy a mamalicious gyártja a legjobb kismama farmereket. Nem véletlenül ez az egyik legkeresettebb kismama termék a b.boom üzleteiben. Színben és fazonban is sokfélét találsz majd. Azt javasoljuk, hogy azt a fajtát keresd, ahol a pamut bandázs nem a nadrág derékrészének a folytatása, hanem belülre, egy külön varrásszélhez van varrva. Mindig a méretednek megfelelőt vegyél, ne akarj nagyobbat, mint amire szükséged van. A legjobb ezekben a kismama farmerekben, hogy szülést követően is kényelmesek lesznek. Mi is imádjuk őket, pedig nincs terhes hasunk.

 

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online