Ingyenes kiszállítás 40.000 Ft-tól ♡ akár másnapra

2024 kismama divat trendek - legyél Te is stílusos kismama

Praktikus, stílusos és kényelmes viselet a terhesség alatt? Nem lehetetlen! Szeretnéd megtartani stílusodat, követni a divatot és közben kényelmesen eltölteni a várandósságod 9 hónapját? Ez sem lehetetlen. Segítünk, hogy megismerd a legújabb trendeket és a bevált megoldásokat.

Már a várandósság elején megmutatkozik, hogy az anyaság egy lenyűgöző és kihívásokkal teli életszakasz, amelyet érdemes tudatosan megélni. Ha eddig is foglalkoztatott, hogy milyen ruhába indulj el otthonról, akkor kismamaként sem lehet ez másképp. Ha eddig nem kellett gondolkodnod, hogy hol szerezd be kedvenc ruháidat, akkor lehet, most elősőre tanácstalanul keresel az internet bugyraiban. Remek hírünk van, a b.boom kismama divat mindig friss kollekciói több neves márka kismama ruháiból áll össze, megadva minden stílusnak és élethelyzetnek a lehetőséget. Ha te is azok a nők közé tartozol, akik számára fontos, hogy ne csak kényelmesen, de stílusosan is érezzék magukat egy növekvő pocakjukkal, akkor nézz szét az újdonságaink között.

A 2024-es év a kismama divat terén új és izgalmas trendeket hoz, amelyek ötvözik a praktikumot és az eleganciát.

  1. kényelmes és rugalmas anyagok - a terhesség alatt a nők teste változik, és fontos, hogy a divat is alkalmazkodjon ezekhez a változásokhoz. A 2024-es kismama divatban az extra kényelmes, szuper rugalmas anyagok hódítanak, magas pamut tartalommal és izgalmas megoldásokkal. Ezek az anyagok nemcsak a növekvő pocaknak biztosítanak elegendő helyet, hanem kiválóan illeszkednek és lehetővé teszik a felszabadult mozgást és úgy érezheted, Te vagy a legcsinosabb kismama.

  2. eljött a bőszárú nadrágok ideje - észrevetted, hogy milyen sokféle nadrág fazon létezik? Már nem a skinny a sláger, sokkal inkább bőszárú farmernadrágok és szövetnadrágok hódítanak. Kismamaként hálás lehetsz ennek a divatnak, mert nem egy szűk nadrágban kell feszengj.
  3. divatos szabásvonalak - a kismama divat nem csak a kényelemről szól, hanem a divatról is. Az új szabásvonalak és formák segítenek kiemelni és hangsúlyozni a kerekedő sziluettedet.. A bővülő fazonok, A-vonalú szoknyák és lenge ruhák stílusosan kombinálják a kényelmet és a divatot. A bodycon, azaz a testre simuló ruhák továbbra is népszerűek, hiszen ezekben igazán kiemelheted pocakod. 

  4. plissé - a rakott régóta jelen van, eddig főleg szoknyáknál láttuk, mára viszont mini változatban nadrágokon, alkalmi ruhákon is megtalálod. Itt a textúra dominál, a laza esés és a különleges volumen. BÁr sokan félnek ennek az anyagnak a mosásától, szerencsére ezek az anyagok megtartják eredeti, rakott formájukat a mosást követően is.
  5. pocakbarát kiegészítők - kiegészítők játékos és praktikus módon játszanak szerepet a kismama divatban. Frappáns megoldású övek, megkötők, vagy azok elhagyása remek variációs lehetőséget adnak, sőt, jól alkalmazkodnak növekvő pocakhoz. A táska örök, csak kisbabával éppenséggel sokat kell magába zárnia, így érdemes körbenéniz a divatos kismama és pelenkázó táskák között, amelyek elegánsan egyesítik a funkciót és a stílust.

  6. színek és minták - a színek és minták mindig fontos szerepet játszanak a divatban. A 2024-es kismama divatban a ugyanúgy a pasztell színek mint az élénk színek is helyet kapnak, sőt, a virágos minták is hódítanak. A színek és minták segítségével stílusok frissességet és vidámságot csempészhetsz a mindennapjaidba nagy pocakkal is.

  7. környezettudatosan is lehetsz divatos - a fenntartható divat és a környezettudatosság egyre inkább fontossá válik. Nekünk mint kisvállalkozás, különösképpen szívügyünk, így kollekcióink összeállításakor nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható és Eco textilek kiválasztására. A kismama ruhák egyik fenntartható jellemzője, az alapanyag és gyártási technológiákon túl, hogy olyan ruhadarabokat válogatunk össze, amelyek hosszú távon is használhatók és kényelmesek, a várandósság ideje alatt, majd a szülést követően is jól kihasználhatóak. Elkötelezettek vagyunk a hosszútávú, környezetbarát megoldások mellett, így a magas minőséget is fontosnak tartjuk

  8. sportos elegancia - inspiráljon az aktív életmód, a lezser stílus és a sport. A rugalmas leggings-eksportos pólók és szellős sportruházatok egyaránt egyre népszerűbbek lesznek a várandósok köreiben. A tavaszi napsütésben a biker a sláger. A bevállalósabbak a mintástól sem riadnak vissza.

  9. alakformáló termékek - Szülést követően jól fog esni egy kis karcsússág, ami persze nem érkezik meg azonnal. Szerencsére van lehetőséged ruhád alá titkos alakformáló kiegészítőket rejteni. Csodát nem tudnak tenni, viszont biztosan jobban érzed majd magadat, ameddig kivárod, hogy újra régi alakodban pompázz. Minden édesanya gyönyörű, Te is az vagy, életet adtál egy új emberkének, aki a közeledben fog felnőtté cseperedni. Nem lehet ennél fontosabb. Ha úgy érzed, a tested kicsit elhagyott, gondolj arra, hogy milyen csodálatos munkát végzett ♡.

A 2024-es kismama divatot a kényelem, a stílus és a rugalmasság jellemzi. Az új trendek lehetővé teszik, hogy a kismamaként is a legújabb divat szerint öltözz. A kismama divat nemcsak egy ruhaválasztás, hanem egy életszakasz ünneplése és megélése. Ritkán adatik meg nekünk, hogy várandósak legyünk, ráadásul egymúló állapot, élvezzük és használjuk ki minden percét.

 

 

Márkáink

© 2017 b.boom. Minden jog fenntartva. Designed By One Online